Szolgáltatások

Tanácsadás

A nyílászárók cseréje egy hosszú időre szóló, költséges beruházás, melyet alaposan elő kell készíteni, át kell gondolni.A döntés előtt is szívesen állunk rendelkezésére akár az otthonában is, díjmentesen.

Felmérés

Pontos árajánlat csakis egy részletes, szakszerű felmérés után készíthető. Természetesen egy önállóan készített méretlista alapján is lehet tájékozódni az árakról, de ahogy kialakulnak az elképzelések, kirajzolódnak a részletek, úgy hívjon minket, hogy a pontos kalkuláció alapján választhassa ki a legmegfelelőbb ajánlatot. A felmérés szintén díjtalan.

Megrendelés

Ablakot, vagy bármilyen más építőipari munkát rendelhet nálunk írásban, emailen vagy személyesen az Ön otthonában is. Megrendeléskor rögzítjük a pontos részleteket, minden elvégzendő munka árát, és ettől szinte semmilyen esetben sem térünk el.

Helyszínre szállítás és beépítés

Az ablakcsere egy átlagos lakásban 1-2 napig tartó munka. Érdemes a bútorokat, értéktárgyakat, parkettát vagy szőnyeget előre gondosan letakarni, mert ez a munka bizony piszokkal jár.
Az ablakcserék során minden esetben próbálunk a legkörültekintőbben eljárni, ebben nagy segítségünkre van a 15 éve tapasztalatunk.
A beépítéskor mindig azt a munkát végezzük el, amit az árajánlat tartalmaz és a megrendelőben rögzítettünk. A munka utáni takarítás a Megrendelő feladata.

Sitt elszállítása

Megrendelés, igény esetén a keletkezett építési sittet elszállítjuk a munka végeztével.

A vásárlónak mindig igaza van?
2012-04-20

Igen. Még a legtapasztaltabb ablakkereskedő is tudja, hogy a vevőnek akkor is igaza van, mikor egyáltalán nincs igaza. Aki nyílászárót akar eladni, tisztában van eme aranyszabállyal. Az ügyfeleknek viszont azt kell tudniuk, hogy a jó vevőt a kereskedő is jobban megbecsüli.

Ne csak a légkamrát számolja!
2012-04-10

Egyre többen vannak tisztában azzal, hogy minél több a légkamrák száma, annál jobb a műanyag nyílászáró hőszigetelése. Némi trükközés miatt azonban fontos tudni, hogy a légkamrák szaporodása csak profilvastagodás mellett ér valamit.

Üvegteszt egyetlen gyufával
2012-03-30

A kiváló hőszigetelésű új nyílászáró minden otthon egyik legértékesebb szerzeménye. A hőátbocsátás leginkább az üvegezés minőségétől függ, lévén az üveg adja az ablakfelület legnagyobb részét. Egy trükkel pedig ellenőrizhető az üvegezés minősége!

Tavaszi jótanácsok- nyílászárók
2012-03-20

A nagytakarítás remek dolog. Nemcsak a természet újul meg tavasszal, hanem a lakás is újra ragyog, és ha sor kerül rájuk, akkor a nyílászárók is legszebb arcukat mutatják ismét az utcának. Csak óvatosan! Nehogy a tisztítás hevében rongálódjanak meg a műanyag profilok.