Homlokzati hőszigetelés!

Cégünk 20 éve van jelen az építőiparban. Tavaly támadt az az ötletünk, hogy a homlokzati hőszigetelés területén is elindítsuk első nagyobb munkánkat saját létszámmal, főként tapasztalatszerzési céllal.
A 2013-as évben már jó pár ilyen feladatot sikerrel végeztünk el, lassan kijelenthetjük, hogy gyakorlatot szereztünk ezen a területen is, megvannak a jó beszerzési forrásaink, ami nélkül nem lehetne egy versenyképes árajánlatot készíteni. Időközben a tűzvédelem és munkavédelem terén is megismertük az ide vonatkozó szabályokat, már komolyabb feladatokra is merünk és tudunk is vállalkozni.
A Budapest, XIII. kerületi Szent István park egyik szép régi épületét újítjuk fel jelenleg, a munkáról még TV riportot is készített a helyi televízió.
Jelenleg 4 projektünk zajlik a városban.


A vásárlónak mindig igaza van?
2012-04-20

Igen. Még a legtapasztaltabb ablakkereskedő is tudja, hogy a vevőnek akkor is igaza van, mikor egyáltalán nincs igaza. Aki nyílászárót akar eladni, tisztában van eme aranyszabállyal. Az ügyfeleknek viszont azt kell tudniuk, hogy a jó vevőt a kereskedő is jobban megbecsüli.

Ne csak a légkamrát számolja!
2012-04-10

Egyre többen vannak tisztában azzal, hogy minél több a légkamrák száma, annál jobb a műanyag nyílászáró hőszigetelése. Némi trükközés miatt azonban fontos tudni, hogy a légkamrák szaporodása csak profilvastagodás mellett ér valamit.

Üvegteszt egyetlen gyufával
2012-03-30

A kiváló hőszigetelésű új nyílászáró minden otthon egyik legértékesebb szerzeménye. A hőátbocsátás leginkább az üvegezés minőségétől függ, lévén az üveg adja az ablakfelület legnagyobb részét. Egy trükkel pedig ellenőrizhető az üvegezés minősége!

Tavaszi jótanácsok- nyílászárók
2012-03-20

A nagytakarítás remek dolog. Nemcsak a természet újul meg tavasszal, hanem a lakás is újra ragyog, és ha sor kerül rájuk, akkor a nyílászárók is legszebb arcukat mutatják ismét az utcának. Csak óvatosan! Nehogy a tisztítás hevében rongálódjanak meg a műanyag profilok.