Rehau Euro 60 3 kamrás 60mm

A Rehau Euro Lux 60 Design, mint az elnevezése is utal rá, 60 mm beépítési mélységű ablakprofil, mely  a Rehau műanyag ablakprofilok között  az alaprendszer. Már jó néhány éve gyártásban van, de még mindig megfelel a kihívásoknak.+Jellemzői:

  • 60 mm-es, 3 légkamrás felépítés,
  • elegáns, letisztult megjelenés,
  • ütközőtömítéses rendszer 2 körbefutó tömítőgumival,
  • sima, ferde falckialakítása miatt künnyen tisztítható.
  • A nyílászáróra vonatkoztatott hőátbocsájtási tényező: Uf= 1,6W/m2K

Galéria
A vásárlónak mindig igaza van?
2012-04-20

Igen. Még a legtapasztaltabb ablakkereskedő is tudja, hogy a vevőnek akkor is igaza van, mikor egyáltalán nincs igaza. Aki nyílászárót akar eladni, tisztában van eme aranyszabállyal. Az ügyfeleknek viszont azt kell tudniuk, hogy a jó vevőt a kereskedő is jobban megbecsüli.

Ne csak a légkamrát számolja!
2012-04-10

Egyre többen vannak tisztában azzal, hogy minél több a légkamrák száma, annál jobb a műanyag nyílászáró hőszigetelése. Némi trükközés miatt azonban fontos tudni, hogy a légkamrák szaporodása csak profilvastagodás mellett ér valamit.

Üvegteszt egyetlen gyufával
2012-03-30

A kiváló hőszigetelésű új nyílászáró minden otthon egyik legértékesebb szerzeménye. A hőátbocsátás leginkább az üvegezés minőségétől függ, lévén az üveg adja az ablakfelület legnagyobb részét. Egy trükkel pedig ellenőrizhető az üvegezés minősége!

Tavaszi jótanácsok- nyílászárók
2012-03-20

A nagytakarítás remek dolog. Nemcsak a természet újul meg tavasszal, hanem a lakás is újra ragyog, és ha sor kerül rájuk, akkor a nyílászárók is legszebb arcukat mutatják ismét az utcának. Csak óvatosan! Nehogy a tisztítás hevében rongálódjanak meg a műanyag profilok.