Háromrétegű üvegezés

A háromrétegű üvegezés ma már a hőszigetelés fokozásának szinte legkönnyebben megvalósítható módja. a gyártásban lévő és általunk forgalmazott összes ablakprofilba beépíthető .
Rétegfelépítése általában:

4Low-e - 12argon – 4float – 12argon – 4Low-e.

Hőszigetelési jellemzője: Ug=0,7W/m2K

Erős, sokrétegű kivitelénél fogva a betőrések ellen is több biztonságot nyújt, mint egy sima kétrétegű üvegezés.
Nyilvánvaló, hogy a hangszigetelése is jobb az eddig általános üvegeknél.
Egyedüli hátránya  a súlya, de  a mai, korszerű vasalatok már megbirkóznak ezzel a többlettel.
Természetesen ezek is készülhetnek egyik  oldalon katedrál üveggel is.

A vásárlónak mindig igaza van?
2012-04-20

Igen. Még a legtapasztaltabb ablakkereskedő is tudja, hogy a vevőnek akkor is igaza van, mikor egyáltalán nincs igaza. Aki nyílászárót akar eladni, tisztában van eme aranyszabállyal. Az ügyfeleknek viszont azt kell tudniuk, hogy a jó vevőt a kereskedő is jobban megbecsüli.

Ne csak a légkamrát számolja!
2012-04-10

Egyre többen vannak tisztában azzal, hogy minél több a légkamrák száma, annál jobb a műanyag nyílászáró hőszigetelése. Némi trükközés miatt azonban fontos tudni, hogy a légkamrák szaporodása csak profilvastagodás mellett ér valamit.

Üvegteszt egyetlen gyufával
2012-03-30

A kiváló hőszigetelésű új nyílászáró minden otthon egyik legértékesebb szerzeménye. A hőátbocsátás leginkább az üvegezés minőségétől függ, lévén az üveg adja az ablakfelület legnagyobb részét. Egy trükkel pedig ellenőrizhető az üvegezés minősége!

Tavaszi jótanácsok- nyílászárók
2012-03-20

A nagytakarítás remek dolog. Nemcsak a természet újul meg tavasszal, hanem a lakás is újra ragyog, és ha sor kerül rájuk, akkor a nyílászárók is legszebb arcukat mutatják ismét az utcának. Csak óvatosan! Nehogy a tisztítás hevében rongálódjanak meg a műanyag profilok.