Homlokzati hőszigetelés - Homlokzatfelújítás, hőszigetelés

2012. december-2013 tavasz

Budapesten, Zuglóban kaptunk megbízást egy 10-12 lakásos társasház igen rossz állapotú homlokzatfelújítási munkájára. Az utcai homlokzatot szinte tégláig eltávolítottuk a régi vakolatot és 10 cm vastag Austrotherm hőszigeteléssel újítottuk fel. Színezésre  szilikongyanta kötőanyagú vékony fedővakolatot használtunk, a nagyon jó víztaszító- és kiváló páraáteresztő-képessége miatt.
Egyúttal kijavítottuk az erkélyek vasbeton lemezeit, az erkélykorlátokat a szükséges helyeken cseréltük, majd mázoltuk.
A tető deszkázatát pácolt, új lambériára cseréltük, kijavítottuk az ereszcsatornát.
Végül a teljes lépcsőházat kifestettük, így az egész épület teljesen más megjelenést kapott.

Galéria

Homlokzati hőszigetelés - Panellakás felújítása

2012. október

Cégünk egy Budapest, IV. kerületi panellakás felújítási munkáit végezte el a megrendelők nagy megelégedésére. Igyekeztünk a panel szabta korlátok ellenére egy igazi modern, fiatalos otthont teremteni.
A központi fűtés csöveit bevéstük a padlóba, a szokásosan falon kívöl vezetett villanyszerelést is sikerült elrejtenünk a betonfalakba. A fürdőszobai gépészeti eszközöket  is mindenképpen a falakba szerettük volna elhelyezni , ehhez Ytongból a betonfalak elő húztunk egy vékony szerelőfalat.
Az új biztosítéktáblát gipszkarton doboz rejti.

Nyílászárók - Társasházi bejárati ajtók cseréje

2013. január

Budapest II. kerületében 9 társasházi bejárati ajtót  és a hozzá tartozó portálszerkezetet cseréltük korszerű alumínium szerkezetekre a képeken látható épületekben.
A régi, vaskeretes ajtók sok hibája miatt már nagyon megérettek a felújításra.
Az ALIPLAST cég korszerű alumínium profiljából készült kétszárnyú bejárati ajtókat síkmágnessel szereltük fel, melyet a lakók a lakásból, illetve az utcáról, vagy az előtérből tudnak működtetni.
A Geze cég olajfékeit használjuk az ajtó automatikus csukásához. Olyan olajfékkarok  szereltünk fel, melyekkel az ajtószárny tetszés szerint beállított pozicióban megállítható  a nagyobb csomagok szállításakor, vagy amikor a házfelügyelők a szemetesedényeket ki-be húzzák. Nagyon praktikus, mert csekély többletköltséggel megoldható, hogy az ajtó használata során ne kelljen kitámasztani, vagy tartani valakinek azokat.

Galéria
Legelső oldal Előző oldal 1 / 4 Következő oldal Utolsó oldal
A vásárlónak mindig igaza van?
2012-04-20

Igen. Még a legtapasztaltabb ablakkereskedő is tudja, hogy a vevőnek akkor is igaza van, mikor egyáltalán nincs igaza. Aki nyílászárót akar eladni, tisztában van eme aranyszabállyal. Az ügyfeleknek viszont azt kell tudniuk, hogy a jó vevőt a kereskedő is jobban megbecsüli.

Ne csak a légkamrát számolja!
2012-04-10

Egyre többen vannak tisztában azzal, hogy minél több a légkamrák száma, annál jobb a műanyag nyílászáró hőszigetelése. Némi trükközés miatt azonban fontos tudni, hogy a légkamrák szaporodása csak profilvastagodás mellett ér valamit.

Üvegteszt egyetlen gyufával
2012-03-30

A kiváló hőszigetelésű új nyílászáró minden otthon egyik legértékesebb szerzeménye. A hőátbocsátás leginkább az üvegezés minőségétől függ, lévén az üveg adja az ablakfelület legnagyobb részét. Egy trükkel pedig ellenőrizhető az üvegezés minősége!

Tavaszi jótanácsok- nyílászárók
2012-03-20

A nagytakarítás remek dolog. Nemcsak a természet újul meg tavasszal, hanem a lakás is újra ragyog, és ha sor kerül rájuk, akkor a nyílászárók is legszebb arcukat mutatják ismét az utcának. Csak óvatosan! Nehogy a tisztítás hevében rongálódjanak meg a műanyag profilok.