Belső párkányok

Belső ablakpárkány

A belső ablakpárkányoknak egyaránt van esztétikai jelentőségük és gyakorlati hasznuk. Elsősorban műanyag belső párkányokat használunk, de választható fa, illetve kő alapanyagú is.
Az általunk forgalmazott műanyag belső párkányok kifejezetten olcsónak számítanak a hazai ablakpiacon. Ennek ellenére jó minőségűek, és ennek  köszönhetően könnyen tisztíthatóak .
 Vizes helyiségekbe, konyhába kifejezetten ajánlott.
A műanyag ablakokhoz is vásárolható fa alapanyagú belső párkány, de ezeket általában színes bevonattal ellátott formájukban szokták választani. Széles körben megtalálhatóak a különböző építőipari áruházláncoknál, elsősorban a Helopal típus ajánlott. Igény esetén természetesen az ablakkal együtt cégünk is tud ilyet szállítani.
A kőből vagy  valamilyen kőőrleményből készült könyöklők is népszerűek. Többféle színben készülnek, illetve a természetes kövek saját anyagukban jelennek meg. Igényesebb megjelenést biztosítanak, de ugyanakkor meg kell jegyezni, hogy sérülés esetén nem javítható. és hideg érzést kölcsönöz, ha pl. rákönyökölünk.

Galéria
A vásárlónak mindig igaza van?
2012-04-20

Igen. Még a legtapasztaltabb ablakkereskedő is tudja, hogy a vevőnek akkor is igaza van, mikor egyáltalán nincs igaza. Aki nyílászárót akar eladni, tisztában van eme aranyszabállyal. Az ügyfeleknek viszont azt kell tudniuk, hogy a jó vevőt a kereskedő is jobban megbecsüli.

Ne csak a légkamrát számolja!
2012-04-10

Egyre többen vannak tisztában azzal, hogy minél több a légkamrák száma, annál jobb a műanyag nyílászáró hőszigetelése. Némi trükközés miatt azonban fontos tudni, hogy a légkamrák szaporodása csak profilvastagodás mellett ér valamit.

Üvegteszt egyetlen gyufával
2012-03-30

A kiváló hőszigetelésű új nyílászáró minden otthon egyik legértékesebb szerzeménye. A hőátbocsátás leginkább az üvegezés minőségétől függ, lévén az üveg adja az ablakfelület legnagyobb részét. Egy trükkel pedig ellenőrizhető az üvegezés minősége!

Tavaszi jótanácsok- nyílászárók
2012-03-20

A nagytakarítás remek dolog. Nemcsak a természet újul meg tavasszal, hanem a lakás is újra ragyog, és ha sor kerül rájuk, akkor a nyílászárók is legszebb arcukat mutatják ismét az utcának. Csak óvatosan! Nehogy a tisztítás hevében rongálódjanak meg a műanyag profilok.