Rehau Euro 5 kamrás 70mm

Új lakás építésekor, vagy felújítás alkalmával is fontos, hogy korszerű, jó hőszigetelésű és  értékálló ablakot válasszon.

A Rehau Euro Lux 70 Design nagyon kedvező műszaki tulajdonságokkal rendelkezik, ugyanakkor kedvező áron vásárolható meg.

A műanyag profil sima felülete könnyen tisztítható és kezelhető. Az ablakszerkezet belső kialakítása miatt a víz könnyen és gyorsan távozik a profilból. Jó statikai tulajdonságokkal rendelkezik a nagy beépítési mélység adta merevítésnek köszönhetően.

Jellemzői:

  • 70 mm beépítési mélység
  • 5 légkamrás felépítés
  • Ütközőtömítéses rendszer 2 körbefutó tömítéssel
  • 35 mm-es kamramélység a kiemelkedő stabilitás érdekében
  • Uf= 1,3 W/m2K hőszigetelésű tokrendszer.


Galéria
A vásárlónak mindig igaza van?
2012-04-20

Igen. Még a legtapasztaltabb ablakkereskedő is tudja, hogy a vevőnek akkor is igaza van, mikor egyáltalán nincs igaza. Aki nyílászárót akar eladni, tisztában van eme aranyszabállyal. Az ügyfeleknek viszont azt kell tudniuk, hogy a jó vevőt a kereskedő is jobban megbecsüli.

Ne csak a légkamrát számolja!
2012-04-10

Egyre többen vannak tisztában azzal, hogy minél több a légkamrák száma, annál jobb a műanyag nyílászáró hőszigetelése. Némi trükközés miatt azonban fontos tudni, hogy a légkamrák szaporodása csak profilvastagodás mellett ér valamit.

Üvegteszt egyetlen gyufával
2012-03-30

A kiváló hőszigetelésű új nyílászáró minden otthon egyik legértékesebb szerzeménye. A hőátbocsátás leginkább az üvegezés minőségétől függ, lévén az üveg adja az ablakfelület legnagyobb részét. Egy trükkel pedig ellenőrizhető az üvegezés minősége!

Tavaszi jótanácsok- nyílászárók
2012-03-20

A nagytakarítás remek dolog. Nemcsak a természet újul meg tavasszal, hanem a lakás is újra ragyog, és ha sor kerül rájuk, akkor a nyílászárók is legszebb arcukat mutatják ismét az utcának. Csak óvatosan! Nehogy a tisztítás hevében rongálódjanak meg a műanyag profilok.