Lakások felújítása, átalakítása

Cégünk vállalja régi épületek, lakások teljes körű felújítását, átépítését ,korszerűsítését.

Legnagyobb épület felújítási munkánkat  2009-ben végeztük. A Bp. VIII. Szigetvári utcában álló 1400 m2 alapterületű irodaházunk új bérlője bízott meg a munka megszervezésével és lebonyolításával.
Az természetesen egy különleges feladat, ha egy cég a saját tulajdonában álló épületet egy harmadik fél megbízása alapján újítja fel, hiszen az említett irodaházat mi építettük és üzemeltettük az elmúlt 20 év során. Az új bérleti konstrukció tette lehetővé ezt a speciális helyzetet.
Az irodaház 1991-ben épült. A felújítás során a gépészeti alapvezetékeket csak részben cseréltük, de a szerelvények teljes egészében újak és modernebbek lettek.
A fűtésrendszer új, korszerű vezérlést kapott az energiatakarékosság jegyében.
A világítás kivételével a teljes elektromos hálózat megújult.
Lévén, hogy az épület bérlője egy nagy létszámú szoftverfejlesztő, így értelemszerűen a számítógépes hálózat teljesen újjá született. Az épületben korábban is elegáns, falon kívüli gyengeáramú hálózat volt az ablakok alatti parapet csatornában, melyet most újra cseréltünk. Kialakítottunk egy speciálisan klimatizált szerver szobát, ( télen is hűthető),  és a szünetmentes hálózatot is megépítettük a teljes számítástechnikai háttér állandó és biztonságos áramellátására.
Az épület nyílászáróit felújítottuk, a külső, hőhídmentes alumínium ablakok új vasalatot kaptak.
A teljes padlószőnyeg borítást nagy kopásállóságú laminált parkettára cseréltük és a falakat üvegszálas tapétával borítottuk.
Az épületben üzemelő lifteket az eredeti gyártó, az OTIS javította.
Az irodaház  3 hónap alatt teljesen megújult.

Ahogy  a fenti leírásból is érzékelhető, az építőipar minden területén széleskörű ismeretekkel és kapcsolatokkal rendelkezünk , így épület felújítási vagy korszerűsítési feladatokat nagy biztonsággal és pontos határidőre tudunk vállalni.
Az elmúlt években több budapesti és Pest környéki lakást alakítottunk át, újítottunk fel vagy éppen fejeztünk be félkész állapot után.


Kérje ajánlatunkat!
Ismerje meg referenciáinkat!
A vásárlónak mindig igaza van?
2012-04-20

Igen. Még a legtapasztaltabb ablakkereskedő is tudja, hogy a vevőnek akkor is igaza van, mikor egyáltalán nincs igaza. Aki nyílászárót akar eladni, tisztában van eme aranyszabállyal. Az ügyfeleknek viszont azt kell tudniuk, hogy a jó vevőt a kereskedő is jobban megbecsüli.

Ne csak a légkamrát számolja!
2012-04-10

Egyre többen vannak tisztában azzal, hogy minél több a légkamrák száma, annál jobb a műanyag nyílászáró hőszigetelése. Némi trükközés miatt azonban fontos tudni, hogy a légkamrák szaporodása csak profilvastagodás mellett ér valamit.

Üvegteszt egyetlen gyufával
2012-03-30

A kiváló hőszigetelésű új nyílászáró minden otthon egyik legértékesebb szerzeménye. A hőátbocsátás leginkább az üvegezés minőségétől függ, lévén az üveg adja az ablakfelület legnagyobb részét. Egy trükkel pedig ellenőrizhető az üvegezés minősége!

Tavaszi jótanácsok- nyílászárók
2012-03-20

A nagytakarítás remek dolog. Nemcsak a természet újul meg tavasszal, hanem a lakás is újra ragyog, és ha sor kerül rájuk, akkor a nyílászárók is legszebb arcukat mutatják ismét az utcának. Csak óvatosan! Nehogy a tisztítás hevében rongálódjanak meg a műanyag profilok.