Épületek generálkivitelezése

Cégünk székhelyén hajdanán egy kis, földszintes ház állt, míg nagy fába nem vágtuk a fejszét.
Elhatároztuk, hogy megvalósítjuk első nagy beruházásunkat,  egy 9 szintes, 1700 m2-es irodaház építésébe fogtunk.
Az épület tervezését az Ybl díjas Reiholz Péter vállalta. Munkáját dícséri a környezetbe kiválóan illő, visszafogottan elegáns iroda épület és a remekül kialakított belső terek, melyeket a mai napig  mindig könnyen tudtunk  alakítani a bérlők igényének megfelelően,
Az épület  2009-ben egy nagyobb felújításon esett át, melyet szintén saját kivitelezésben végeztünk, csak egy belsőépítészt hívtunk segítségül.

Galéria
A vásárlónak mindig igaza van?
2012-04-20

Igen. Még a legtapasztaltabb ablakkereskedő is tudja, hogy a vevőnek akkor is igaza van, mikor egyáltalán nincs igaza. Aki nyílászárót akar eladni, tisztában van eme aranyszabállyal. Az ügyfeleknek viszont azt kell tudniuk, hogy a jó vevőt a kereskedő is jobban megbecsüli.

Ne csak a légkamrát számolja!
2012-04-10

Egyre többen vannak tisztában azzal, hogy minél több a légkamrák száma, annál jobb a műanyag nyílászáró hőszigetelése. Némi trükközés miatt azonban fontos tudni, hogy a légkamrák szaporodása csak profilvastagodás mellett ér valamit.

Üvegteszt egyetlen gyufával
2012-03-30

A kiváló hőszigetelésű új nyílászáró minden otthon egyik legértékesebb szerzeménye. A hőátbocsátás leginkább az üvegezés minőségétől függ, lévén az üveg adja az ablakfelület legnagyobb részét. Egy trükkel pedig ellenőrizhető az üvegezés minősége!

Tavaszi jótanácsok- nyílászárók
2012-03-20

A nagytakarítás remek dolog. Nemcsak a természet újul meg tavasszal, hanem a lakás is újra ragyog, és ha sor kerül rájuk, akkor a nyílászárók is legszebb arcukat mutatják ismét az utcának. Csak óvatosan! Nehogy a tisztítás hevében rongálódjanak meg a műanyag profilok.