Rehau Geneo 86, passzív házakhoz

A legjobb műanyag ablakprofil, amit eddig létrehoztak a világon. Alapvetően más, mint a Rehau többi rendszere, mert ez anyagában merevített ablakprofil, így energetikai szempontból a leghatékonyabb ablakok állíthatók elő ezzel a technológiával. Elegáns, keskeny ablakprofil a maximális üvegfelület elérése érdekében.

A RAU-FIPROâ a Rehau által fejlesztett innovatív szálerősítésű alapanyag, amely olyan stabilitást és torziós szilárdságot biztosít az ablakoknak, amelyre eddig nem volt lehetőség.

Középtömítéses rendszere 3 körbefutó tömítőgumival, kiváló tömítési síkokkal rendelkezik. A nagy falcmélység lehetővé teszi akár az 53 mm vastagságú üvegezést is.Jellemzők:

  • Beépítési mélység: 86 mm / középtömítés
  • 6 légkamrás
  • Hőszigetelés: Uf= 0,85 W/m2K
  • Energia megtakarítás: 76 %-ig (összehasonlítási alap: fa-/műanyag ablak, Uw= 2,7 W/m2K)
  • Anyaga: RAU-FIPROâ szálerősítésű alapanyag körbefutó, koextrudált látszó felülettel RAU-PVC alapanyagból a kiváló felületi minőség érdekében.
  • Hanggátlás: 5-ös hanggátlási osztályig merevítés nélkül, Rw= 50dB
  • Betöréssel szembeni ellenállóság: 3-as ellenállósági osztályig (WK3), 2-es ellenállósági osztályig (WK2) merevítés nélkül


Galéria
A vásárlónak mindig igaza van?
2012-04-20

Igen. Még a legtapasztaltabb ablakkereskedő is tudja, hogy a vevőnek akkor is igaza van, mikor egyáltalán nincs igaza. Aki nyílászárót akar eladni, tisztában van eme aranyszabállyal. Az ügyfeleknek viszont azt kell tudniuk, hogy a jó vevőt a kereskedő is jobban megbecsüli.

Ne csak a légkamrát számolja!
2012-04-10

Egyre többen vannak tisztában azzal, hogy minél több a légkamrák száma, annál jobb a műanyag nyílászáró hőszigetelése. Némi trükközés miatt azonban fontos tudni, hogy a légkamrák szaporodása csak profilvastagodás mellett ér valamit.

Üvegteszt egyetlen gyufával
2012-03-30

A kiváló hőszigetelésű új nyílászáró minden otthon egyik legértékesebb szerzeménye. A hőátbocsátás leginkább az üvegezés minőségétől függ, lévén az üveg adja az ablakfelület legnagyobb részét. Egy trükkel pedig ellenőrizhető az üvegezés minősége!

Tavaszi jótanácsok- nyílászárók
2012-03-20

A nagytakarítás remek dolog. Nemcsak a természet újul meg tavasszal, hanem a lakás is újra ragyog, és ha sor kerül rájuk, akkor a nyílászárók is legszebb arcukat mutatják ismét az utcának. Csak óvatosan! Nehogy a tisztítás hevében rongálódjanak meg a műanyag profilok.