Kerti utak építése

Az építkezések befejezéséhez közeledve, vagy csak egy kis kerti felújítás során sokszor szükséges valamilyen esztétikus kerti út, parkoló kialakítása.
Ezek a feladatok nem tűnnek bonyolultnak, pedig a megvalósítás itt is rejt meglepetést, vagy éppen később megbosszulja magát  a kellő szakértelem hiánya.
Az ilyen munkák során nagyon fontos a vízelvezetésről, a szükséges lejtésekről gondoskodni.
Másik jellemző hiba, hogy nem készül eléggé vastag és kellően tömörített alap az úthoz, parkolóhoz. Ekkor azok néhány év alatt megsüllyednek, deformálódnak. Igaz, hogy  ezek a felületek könnyen bonthatóak, de azért az újra befektetett munka és pénz a korábbi, szakszerű kivitelezéssel megtakarítható lett volna.

Az elmúlt években több parkolót, járdát, kerti utat építettünk, melyekkel szerzett tapasztalatunkat szívesen megosztjuk Önnel, ha megbíz minket ilyen jellegű munkáival.
Kérjen ajánlatot, nézze referenciáinkat!

A vásárlónak mindig igaza van?
2012-04-20

Igen. Még a legtapasztaltabb ablakkereskedő is tudja, hogy a vevőnek akkor is igaza van, mikor egyáltalán nincs igaza. Aki nyílászárót akar eladni, tisztában van eme aranyszabállyal. Az ügyfeleknek viszont azt kell tudniuk, hogy a jó vevőt a kereskedő is jobban megbecsüli.

Ne csak a légkamrát számolja!
2012-04-10

Egyre többen vannak tisztában azzal, hogy minél több a légkamrák száma, annál jobb a műanyag nyílászáró hőszigetelése. Némi trükközés miatt azonban fontos tudni, hogy a légkamrák szaporodása csak profilvastagodás mellett ér valamit.

Üvegteszt egyetlen gyufával
2012-03-30

A kiváló hőszigetelésű új nyílászáró minden otthon egyik legértékesebb szerzeménye. A hőátbocsátás leginkább az üvegezés minőségétől függ, lévén az üveg adja az ablakfelület legnagyobb részét. Egy trükkel pedig ellenőrizhető az üvegezés minősége!

Tavaszi jótanácsok- nyílászárók
2012-03-20

A nagytakarítás remek dolog. Nemcsak a természet újul meg tavasszal, hanem a lakás is újra ragyog, és ha sor kerül rájuk, akkor a nyílászárók is legszebb arcukat mutatják ismét az utcának. Csak óvatosan! Nehogy a tisztítás hevében rongálódjanak meg a műanyag profilok.