Kerítések, homlokzatok burkolása

A kerítéstestek napjainkban általában  zsalukőből, vagy betonból épülnek, melyeket esztétikusan és időtállóan kőburkolattal  vagy valamilyen előregyártott burkolóelemmel  kell ellátni.
Az igényesebb épületeken  gyakran előfordul, hogy a lábazatot kőburkolattal tervezik meg, melynek kivitelezése nagy szakértelmet igényel.
Munkatársaink hosszú-hosszú évek óta foglalkoznak kőburkolással és klinker tégla burkolással.
A kőburkolás során a rendelkezésre álló anyagból a kövek darabonkénti formálásával, alakításával kell elérni a kívánt megjelenést. Ehhez nagy gyakorlattal kell rendelkezni. Budapest  számos részén készítettünk olyan kőburkolatokat, melyekre méltán vagyunk büszkék.
A klinker tégla, vagy az ahhoz hasonló más, pl. Rőben tégla burkolatok készítésében is nagy jártasságra tettünk szert, sok  épület előtétfalát építettük meg.

Nézze meg referenciáinkat!
Kérjen ajánlatot!

Galéria
A vásárlónak mindig igaza van?
2012-04-20

Igen. Még a legtapasztaltabb ablakkereskedő is tudja, hogy a vevőnek akkor is igaza van, mikor egyáltalán nincs igaza. Aki nyílászárót akar eladni, tisztában van eme aranyszabállyal. Az ügyfeleknek viszont azt kell tudniuk, hogy a jó vevőt a kereskedő is jobban megbecsüli.

Ne csak a légkamrát számolja!
2012-04-10

Egyre többen vannak tisztában azzal, hogy minél több a légkamrák száma, annál jobb a műanyag nyílászáró hőszigetelése. Némi trükközés miatt azonban fontos tudni, hogy a légkamrák szaporodása csak profilvastagodás mellett ér valamit.

Üvegteszt egyetlen gyufával
2012-03-30

A kiváló hőszigetelésű új nyílászáró minden otthon egyik legértékesebb szerzeménye. A hőátbocsátás leginkább az üvegezés minőségétől függ, lévén az üveg adja az ablakfelület legnagyobb részét. Egy trükkel pedig ellenőrizhető az üvegezés minősége!

Tavaszi jótanácsok- nyílászárók
2012-03-20

A nagytakarítás remek dolog. Nemcsak a természet újul meg tavasszal, hanem a lakás is újra ragyog, és ha sor kerül rájuk, akkor a nyílászárók is legszebb arcukat mutatják ismét az utcának. Csak óvatosan! Nehogy a tisztítás hevében rongálódjanak meg a műanyag profilok.