Panelbetétes bejárati ajtók

Panelos,Stil Lux  bejárati ajtók

A hazai gyakorlatnak megfelelően 100 x 210 cm-es méretben készülnek, de nincs akadálya az ettől eltérő méretű bejárati ajtók gyártásának sem, a rendszerek adta lehetőségeken belül. Befelé és kifelé nyíló változatban is gyártható.

A Stíl Lux ajtócsaládnál egy üres ajtószárny szerkezetbe üveg helyett egy ún. ajtópanel kerül, melynek széles választéka adja a kínálatot. A panelek két réteg kemény, ütésálló PVC és közöttük egymástól MDF lappal elválasztott styrofoam hőszigetelő hablemezből állnak. Fehér, aranytölgy és mahagóni színekben, különféle üvegezéssel, kilinccsel és vasalattal rendelhetők.

A tok- és szárnyszerkezet horganyzott idomacél merevítése gondoskodik a szerkezet stabilitásáról, alak- és mérettartásáról. A körbefutó kettős gumitömítés kiváló lég- és vízzárást, hanggátlást biztosít.

A bejárati ajtó 60 mm-es , 4 légkamrás tokfelépítésű, 2 légkamrás szárnykialakítású Euro Lux profilrendszerből, vagy 70 mm-es, 5 légkamrás tokkal és 4 légkamrás szárnnyal rendelkező Brillant Lux profilrendszerből készülnek. Az Euro Lux  Uf=1,9 W/m2K hőszígetelésű, a Brillant Lux  Uf=1,7 W/m2K.

Mindkét esetben hőhídmentes alumínium küszöbbel gyártjuk az ajtókat.

Galéria
A vásárlónak mindig igaza van?
2012-04-20

Igen. Még a legtapasztaltabb ablakkereskedő is tudja, hogy a vevőnek akkor is igaza van, mikor egyáltalán nincs igaza. Aki nyílászárót akar eladni, tisztában van eme aranyszabállyal. Az ügyfeleknek viszont azt kell tudniuk, hogy a jó vevőt a kereskedő is jobban megbecsüli.

Ne csak a légkamrát számolja!
2012-04-10

Egyre többen vannak tisztában azzal, hogy minél több a légkamrák száma, annál jobb a műanyag nyílászáró hőszigetelése. Némi trükközés miatt azonban fontos tudni, hogy a légkamrák szaporodása csak profilvastagodás mellett ér valamit.

Üvegteszt egyetlen gyufával
2012-03-30

A kiváló hőszigetelésű új nyílászáró minden otthon egyik legértékesebb szerzeménye. A hőátbocsátás leginkább az üvegezés minőségétől függ, lévén az üveg adja az ablakfelület legnagyobb részét. Egy trükkel pedig ellenőrizhető az üvegezés minősége!

Tavaszi jótanácsok- nyílászárók
2012-03-20

A nagytakarítás remek dolog. Nemcsak a természet újul meg tavasszal, hanem a lakás is újra ragyog, és ha sor kerül rájuk, akkor a nyílászárók is legszebb arcukat mutatják ismét az utcának. Csak óvatosan! Nehogy a tisztítás hevében rongálódjanak meg a műanyag profilok.