Redőnyök

Az általunk beépített nyílászárókat igény szerint redőnnyel, szúnyoghálóval is fel tudjuk szerelni.

A legelterjedtebb redőnyök fajtái:
 - Az ablakra szerelt redőny lehet műanyag, vagy alumínium.
 - A műanyag redőny a legolcsóbban elérhető külső árnyékoló eszköz, mely kiválóan kiegészíti a
 - Rehau műanyag ablakokat.
- Igényesebb megoldás, ha a redőny alumíniumból készül. Ilyenkor a redőnypalást a nyílászáró hőszigetelését is javítja, nagyon tartós, hosszú ideig megőrzi az eredeti színét.

Vakolható redőnytok

Új épületeknél már a tervezéskor érdemes kialakítani a redőnytok helyét az ablakok feletti áthidalóban. Ezeket a típusokat a beépítést követően a ház homlokzatával együtt bevakolják, így egyáltalán nem látszik; a nyílászáró üvegfelülete sem kerül redőnytok, és a szerkezet teljesen hőhídmentes.

Nyílászáróra építhető redőnyök

Elsősorban olyan régi épületek nyílászáró cseréinél alkalmazzuk, ahol a régi redőnyszekrény helyét már kialakították az eredeti ablakok felett. Ezt a helyet kihasználva így az új ablakok fölé beépíthető ez a rendszer. Ezzel a régi, megszokott redőnyös ablak teljesen, minden funkciójával együtt megújul.

Szúnyoghálók

Az összes redőnytípus tokjába beépíthető lehúzható szúnyogháló, de önállóan is lehet az új Rehau ablak elé mobil, vagy fix keretes szúnyoghálót elhelyezni.

Galéria
A vásárlónak mindig igaza van?
2012-04-20

Igen. Még a legtapasztaltabb ablakkereskedő is tudja, hogy a vevőnek akkor is igaza van, mikor egyáltalán nincs igaza. Aki nyílászárót akar eladni, tisztában van eme aranyszabállyal. Az ügyfeleknek viszont azt kell tudniuk, hogy a jó vevőt a kereskedő is jobban megbecsüli.

Ne csak a légkamrát számolja!
2012-04-10

Egyre többen vannak tisztában azzal, hogy minél több a légkamrák száma, annál jobb a műanyag nyílászáró hőszigetelése. Némi trükközés miatt azonban fontos tudni, hogy a légkamrák szaporodása csak profilvastagodás mellett ér valamit.

Üvegteszt egyetlen gyufával
2012-03-30

A kiváló hőszigetelésű új nyílászáró minden otthon egyik legértékesebb szerzeménye. A hőátbocsátás leginkább az üvegezés minőségétől függ, lévén az üveg adja az ablakfelület legnagyobb részét. Egy trükkel pedig ellenőrizhető az üvegezés minősége!

Tavaszi jótanácsok- nyílászárók
2012-03-20

A nagytakarítás remek dolog. Nemcsak a természet újul meg tavasszal, hanem a lakás is újra ragyog, és ha sor kerül rájuk, akkor a nyílászárók is legszebb arcukat mutatják ismét az utcának. Csak óvatosan! Nehogy a tisztítás hevében rongálódjanak meg a műanyag profilok.