Rólunk

Cégünk, a SKY Kereskedelmi Kft. 1989-ben alakult, és 1993 óta foglalkozunk nyílászáró forgalmazással. Abban az időben keresett meg bennünket a székesfehérvári AlbaLux ablakgyártó cég, melynek akkor az első budapesti viszonteladói lettünk. Kezdetben a magyar gyártmányú Panoráma profilból készült ablakokat árultunk, kezdtük  megtanulni ezt a szakmát. Fokozatosan kialakult a beépítő csapat, a kőműves javításokat, festés javításokat végző munkatársakat is megtaláltuk.

Néhány év elteltével a gyártó cég áttért a Rehau profilú ablakok gyártására, a Roto vasalatok használatára.

Így tehát a magas minőségű, prémium termékek irányába mentünk el, és a vásárlók kiszolgálását is ezen a színvonalon kívántuk, ill. kívánjuk kiszolgálni.

Az eltelt hosszú idő alatt ezernél is több lakásban végeztünk ablakcserét és sok ezer négyzetméter műanyag és alumínium ablakot építettünk be iroda és középületekben.

Cégünk a mai napig kitartott amellett az ablakgyártó vállalat mellett, akikkel ezt a munkát elkezdtük. Jelenlegi munkatársaink is hosszú évek óta itt dolgoznak, ezzel is a minőséget és a megbízhatóságot kívánjuk erősíteni.

Ennek a kitartásnak köszönhetően  2014. április 1. óta mi üzemeltetjük az AlbaLux  budapesti bemutatótermét a IX. kerület  Üllői út 71. alatt.
Hétköznapokon  9 és 17 óra között várjuk az érdeklődőket, hogy egy nagyon szépen kialakított üzletben mutassuk  be teljes nyílászáró és árnyékolástechnikai kínálatunkat.A vásárlónak mindig igaza van?
2012-04-20

Igen. Még a legtapasztaltabb ablakkereskedő is tudja, hogy a vevőnek akkor is igaza van, mikor egyáltalán nincs igaza. Aki nyílászárót akar eladni, tisztában van eme aranyszabállyal. Az ügyfeleknek viszont azt kell tudniuk, hogy a jó vevőt a kereskedő is jobban megbecsüli.

Ne csak a légkamrát számolja!
2012-04-10

Egyre többen vannak tisztában azzal, hogy minél több a légkamrák száma, annál jobb a műanyag nyílászáró hőszigetelése. Némi trükközés miatt azonban fontos tudni, hogy a légkamrák szaporodása csak profilvastagodás mellett ér valamit.

Üvegteszt egyetlen gyufával
2012-03-30

A kiváló hőszigetelésű új nyílászáró minden otthon egyik legértékesebb szerzeménye. A hőátbocsátás leginkább az üvegezés minőségétől függ, lévén az üveg adja az ablakfelület legnagyobb részét. Egy trükkel pedig ellenőrizhető az üvegezés minősége!

Tavaszi jótanácsok- nyílászárók
2012-03-20

A nagytakarítás remek dolog. Nemcsak a természet újul meg tavasszal, hanem a lakás is újra ragyog, és ha sor kerül rájuk, akkor a nyílászárók is legszebb arcukat mutatják ismét az utcának. Csak óvatosan! Nehogy a tisztítás hevében rongálódjanak meg a műanyag profilok.