A nyílászárók finombeállításának ideje

2012-03-10

Egyre inkább úgy tűnik, vége a télnek. Mögöttünk vannak már a zord fagyok, a hó és jég, az olvadó latyak. Előttünk pedig az enyhülés, a tavasz, a megújulás ideje. Érdemes kihasználni a jobb időt, és minél hamarabb elvégeztetni a nyílászárók finombeállítását is.

A műanyag nyílászárók hosszú távú működésének és garanciális feltételeinek alapja az évszaknak, rendeltetésnek megfelelő használat és a rendszeres karbantartás. Ahhoz, hogy akár a minőségi Rehau, Iglo, Roplasto ablakok és Lux bejárati ajtók előnyei is még hosszabban legyenek élvezhetőek, érdemes rászánni a csekély plusz befektetést, és évente egyszer elvégeztetni a vasalatok finombeállítását is.

A művelet néhány ezer forintos kiadást jelenthet a következő hetekben. Azért javasoljuk Önnek is a tavaszt a finombeállítások elvégzéséhez, mert az őszi-téli időszak vette leginkább igénybe a nyílászárókat. Itt az idő megvizsgálni, mennyire viselte meg őket a csapadék és a terhelés, nehogy még jobban tönkremenjenek a fityegő alkatrészek. A karbantartásra érdemes szakemberek segítségét igénybe venni, mert egy rossz beállítás akár teljes vasalatcserét is maga után vonhat. Érdeklődjön a részletekről a Skyfix tapasztalt munkatársainál!