A nyílászárók finombeállításának ideje

2012-03-10

Egyre inkább úgy tűnik, vége a télnek. Mögöttünk vannak már a zord fagyok, a hó és jég, az olvadó latyak. Előttünk pedig az enyhülés, a tavasz, a megújulás ideje. Érdemes kihasználni a jobb időt, és minél hamarabb elvégeztetni a nyílászárók finombeállítását is.

Elolvasom a cikket

Hőszigetelő bejárati függöny?

2012-02-28

Az energiatakarékosság is produkálhat furcsaságokat. Nemrég egy barátoméknál láttam a fenti különös formáját a hőszigetelésnek. És működik? – kérdeztem a függönyre mutatva, de csak lemondóan legyintettek válaszként.

Elolvasom a cikket

Vigyázat, jégdugó!

2012-02-21

Az olvadás problémája akkor is jelentkezhet, amikor jégdugó zárja el az ereszt. Sem az ajtók, sem az ablakok nincsenek ilyenkor biztonságban. A tetőről ugyanis a falakon csoroghat végig a hólé, ami kritikus helyzetet teremt a nem minőségi nyílászárók számára.

Elolvasom a cikket

Védje ki a hó átkát!

2012-02-13

Ezen a télen most először esett igazán a hó. Pompás látvány figyelni a meleg szobából, ahogy odakint a zord időben kavarognak a hópelyhek, az ablakpárkányt pedig egyre vastagabb puha fehérség takarja. Csak egy a bökkenő: a hó bizony elolvad, és akkor nem ismer kíméletet.

Elolvasom a cikket
Legelső oldal Előző oldal 2 / 9 Következő oldal Utolsó oldal